TB-Group utökar sina tjänster med Pre- & Onboardingpaket

0
minuter läsning
Nyheter
Pre-& Onboardingpaket
Preboarding och onboarding för att rekrytera framgångsrikt

TB-Group utökar sina tjänster med Pre- & Onboardingpaket

Rekryteringsföretaget TB-Group vidgar sitt tjänsteutbud och kopplar nu på HR-as-a-Service för företag som behöver support och expertis inom HR. Första tjänsten som lanseras är Pre-& Onboardingpaket.

- Att pre- och onboarda nya medarbetare på rätt sätt gör verkligen skillnad. När en ny kollega välkomnas redan innan startdatumet, får en känsla för bolagets kultur och hur allt fungerar, så blir också uppstarten mycket mer effektiv, berättar Jusef Issa, VD & Delägare på TB-Group.

- Att erbjuda våra kunder support med Pre- & Onboarding har fallit sig naturligt för oss. Dels har vi internt mycket bra rutiner inom detta område och dels ser många av våra kunder själva pre- och onboarding som en naturlig fortsättning på samarbetet med oss, förklarar Jusef Issa.

TB-Group har själva hamnat högt upp på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser™ som baseras på en grundlig analys av medarbetarnas konfidentiella svar i världens största medarbetarundersökning, utförd av Great Place To Work®.

- Vi ställer mycket höga krav på oss själva och vår interna HR-processer och rutiner. Vi har utvecklat ett eget system för pre- och onboarding som våra medarbetare själva ger högsta betyg på. I början tipsade vi våra kunder om olika saker de kunde tänka på vid onboarding av nya kollegor, men vi märkte att de efterfrågade än mer hjälp samt att de blev väldigt imponerade och inspirerade när vi visade vårt interna onboardingpaket. Så på så sätt föddes vårt pre- och onboardingpaket, berättar Jusef Issa.

Fakta Pre- & Onboarding:

· Medarbetare som stannar längre. 69% av nyanställda är mer benägna att stanna längre än 3 år vid en positiv onboardingupplevelse, enligt LinkedIn Business Talent Solutions.

· Öka produktiviteten med 70%. Enligt forskning från Aberdeen Group kan företag med en strukturerad onboarding-process öka produktiviteten hos nya medarbetare med upp till 70%.Detta beror på att en effektiv onboarding hjälper till att snabbt integrera nya medarbetare i företagets kultur och processer.

· 91% högre behållning redan under det första året med förstklassig onboarding. Vidare visar forskningen från Aberdeen Group att en bra pre- och onboarding säkerställer att både arbetsgivare och den nyanställde får en bra start tillsammans där båda vill jobba vidare med varandra. Siffran för företag med genomsnittlig onboarding uppgår till 70%medan den endast är 30% hos företag med bristande onboardingprogram​ (Enboarder)​​ (Hireology)​.

 

För att komma till vår kampanj om Pre- & Onboarding kan ni klicka HÄR.

direkt efter :