Mer än var tredje person har funderat på att byta jobb under semestern

0
minuter läsning
Blogg
Var tredje person har funderat på att byta jobb under semestern
Var tredje person har funderat på att byta jobb under semestern enligt SBABs undersökning.

...behöver du en ny kollega efter sommaren?

Sommaren är en tid för reflektion och för många även en tid för förändring. Enligt en undersökning från SBAB och Kantar har mer än var tredje person (36%) funderat på att byta jobb under semestern. Det är inte förvånande – under ledigheten får många tid att tänka över sin karriär, sina arbetsuppgifter och sin arbetsplats. Något vi på TB-Group märker av såväl i kandidaternas intresse och tillgänglighet för samtal, som i företagens brådskande rekryteringsförfrågningar direkt efter semestern.

Sommarens reflektioner leder till förändringar

För arbetsgivare kan det vara en utmaning att hantera den ökade rörligheten på arbetsmarknaden efter sommaren. Plötsliga avhopp kan skapa luckor som påverkar resultaten, arbetsflödet och teamdynamiken. Samtidigt innebär detta en möjlighet att införa nya perspektiv och kompetenser i organisationen. En strategiskt genomförd rekrytering kan inte bara fylla tomrummet utan även bidra till att stärka teamet på lång sikt.

Tillgång till ett uppdaterat nätverk av kandidater

På TB-Group vet vi vikten av att agera snabbt och strategiskt när det gäller rekrytering. Under sommaren har vi framgångsrikt avslutat en rad uppdrag inom olika branscher som IT, ekonomi och bygg. Vår rekryteringsprocess är noggrant utformad för att säkerställa att vi hittar rätt matchningar – både för kandidater och för företag. Vår höga sommaraktivitet har resulterat i ett utökat nätverk av kvalificerade kandidater, varav flera fortfarande är nyfikna på nya möjligheter. Vi har varit i kontakt med en mängd olika talanger som överväger att ta steget vidare – under rätt förutsättningar. Detta ger dig som arbetsgivare en unik chans att kika på potentiella kandidater som kan matcha ditt behov. Du vet väl att du kan fylla i detta formulär helt förutsättningslöst så kontaktar vi dig med information om huruvida någon i vårt nätverk kan matcha dina behov.

Vårt uppdaterade nätverk inkluderar yrkesverksamma inom flera områden som IT, ekonomi, bygg och fler därtill. Genom att dra nytta av vår expertis och vårt omfattande kontaktnät kan vi hjälpa dig att snabbt fylla de luckor som uppstått i din organisation.

Rekryteringsprocessen som en strategisk investering

Att ersätta en medarbetare är mer än bara att fylla en tom position. Det handlar om att göra en strategisk investering i företagets framtid. Rätt person på rätt plats kan lyfta hela teamets prestation och bidra till företagets övergripande mål.

På TB-Group är vi dedikerade att hjälpa dig att hitta just den personen. Genom en skräddarsydd rekryteringsprocess, där vi matchar dina specifika behov med rätt kandidater, ser vi till att du får den kompetens och erfarenhet som ditt företag behöver för att fortsätta växa och utvecklas. Dessutom vågar vi säga att vi gör det till marknadens bästa prisupplägg för dig som företag.

Så om du står inför utmaningen att ersätta en värdefull medarbetare eller om du bara vill utöka ditt team med nya talanger, tveka inte att höra av dig till oss på TB-Group.

direkt efter :